Charlotte Hornets a obţinut victoria în liga profesionistă nord-americană de baschet

Charlotte Hornets a obţinut victoria în liga profesionistă nord-americană de baschet

Charlotte Hornets a obţinut o victorie dramatică în liga profesionistă nord-americană de baschet. Aceasta a fost condusă cu o diferenţă de 23 de puncte pe parcursul meciului cu San Antonio Spurs, însă a reuşit să revină şi a câştigat cu 91-88.

San Antonio Spurs nu a abordat serios partida din deplasare cu Charlotte Hornets din liga profesionistă nord-americană de baschet. Calificată în faza play-off înainte de acest meci, echipa lui Tim Dunkan a câştigat primul sfert cu 28-7.

Spurs și-a mărit avantajul pe parcursul meciului şi la un moment dat conducea la o diferență de 23 de puncte. Charlotte Hornets a reuşit însă să revină şi a răsturnat situaţia. Eroul gazdelor a fost Jeremy Lin, care a marcat în total 29 de puncte.

În final, Hornets s-a impus cu 91-88. Este pentru prima dată în ultimii 19 ani, când San Antonio Spurs a pierdut partida, având în timpul meciului un avans de 23 de puncte.

Într-un alt duel din NBA, vicecampioana din sezonul trecut, Cleveland Cavaliers, a câştigat cu 124-91 partida cu Denver Nuggets.

Deţinătoarea titlului Golden State Warrios a învins cu 109-104 formaţia Minnesota Timberwolves.