UE vrea un consorţiu european pentru achiziţia de gaze

        Daca simti ca nu este momentul pentru a avea relatii intime atunci nu-ti fie frica sa spui NU. Trebuie sa vorbesti cu el si sa-i spui ca nu este vorba ca nu ai fi atrasa de el sau ca nu-l iubesti ci ca tu nu esti pregatita acum si ca ai dori sa mai astepti o perioada, inainte de a trece de acest punct.

Cand vine momentul ai sa stii, dar nu trebuie sa te obligi in a face ceva ce nu-ti doresti doar pentru a-ti multumi partenerul, iar tu sa te simti apoi nemultumita de tine. In plus daca te iubeste si te respecta atunci sigur poate sa mai astepte o perioada, mai ales daca sunteti de abia la inceput.

Nu este un lucru pe care il poti face cu una cu doua daca tu nu simti ca este momentul, plus faptul ca tu te vei simti stanjenita, in loc sa te concentrezi asupra situatiei, gandurile tale sunt acoperite cu remuscari si cu intrebari daca e bine sau nu, daca sa spui stop sau sa continui, si acestea nu vor ameliora cu nimic situatia ta.

Cand iti vei dori cu adevarat sa fie numai al tau, atunci si el va simti asta si de ce sa nu fie frumos pentru amandoi, doar asta inseamna o relatie, doua persoane care devin una si traiesc fericirea si placerea impreuna. Daca tu oferi, oferi si renunti la lucruri pentru a-l face pe el fericit in timp ce tu nu primesti nimic si atunci cum sa spui da unui lucru de care nu esti sigura.

Nu se va cutremura pamantul, Terra nu va fi lovita de o cometa, dinozaurii nu vor invada orasul, daca tu ceri timp pentru a gasi raspunsul de care ai nevoie, pentru a face pasul. Nimeni nu trebuie sa te oblige sa faci sex daca tu nu iti doresti asta, e trupul tau si tu iei deciziile in ce il priveste si tine mereu cont ca atunci cand faci dragoste doar pentru a satisface o nevoie fizica este doar o intamplare, cel mai adesea alegem aceasta metoda pentru a ne exprima dragostea ce o avem unul fata de celalalt.

Iar daca descoperi ca nu este vorba ca nu ai dori sa faci acest pas ci descoperi ca spui nu pentru ca partenerul este EL si ca nu ai vrea sa faci pasul cu dansul atunci ai aflat deja raspunsul de ce nu esti pregatita.