Microcredite online

Nu mulți oameni reușesc să trăiască din salariu în salariu. Împrejurări neprevăzute te pot duce uneori într-un impas. Toată lumea are nevoie să cumpere urgent echipamente, să călătorească undeva, să primească oaspeți sau să cumpere un lucru demn la o vânzare. Chiar și o cantitate mică poate să nu fie suficientă pentru a realiza un vis. Dar dacă capacitățile dvs. financiare s-au uscat și nu aveți fonduri suplimentare pentru astfel de cazuri, atunci aveți nevoie de un microcredit prin Internet! Scopul companiei de servicii este de a vă ajuta să faceți față unei probleme urgente. La urma urmei, ce ar putea fi mai ușor decât să obțineți un împrumut rapid folosind serviciul „Micr împrumut urgent”? Astfel, procentul sumei este minim și nu semnificativ și sunt mulți care doresc să utilizeze serviciul. 

Cum se obține un microcredit online? 

Spre deosebire de o bancă, IFM sunt loiale clienților lor. Serviciul de creditare online îi va ajuta pe toți să iasă din impas. Micr împrumuturi urgente sunt emise absolut tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și care dețin un card bancar. Tot ce i se cere clientului este să completeze un formular pentru un mic micro-credit pe card. Pentru aceasta aveți nevoie de:

 • Înregistrați-vă pe site și completați un formular făcând o fotografie personală cu o cameră foto și specificând datele personale: numele complet, seria și numărul pașaportului, TIN, telefonul mobil și altele.
 • Indicați cardul dvs. bancar către care va fi transferat microcreditul online
 • Determinați cu ajutorul unui calculator online tipul împrumutului online, suma și termenul specific.
 • Confirmați aplicația pentru microcredit făcând clic pe butonul Confirmare
 • Așteptați ca sistemul să decidă (în medie, până la 5 minute). În cazul unei decizii pozitive a sistemului de a emite un microcredit, confirmați-vă acordul cu condițiile împrumutului și semnați un acord de microcreditare cu un cod SMS pe care sistemul îl va trimite telefonului dvs. mobil. Valoarea microcreditului va fi transferată instantaneu pe cardul dvs. bancar.

În medie, întreaga procedură nu durează mai mult de 20-30 de minute. Trebuie remarcat faptul că pentru fiecare client, după prelucrarea datelor, se percepe un procent. Cei care au folosit deja serviciul și au rambursat împrumuturile la timp vor putea conta pe condiții și mai favorabile pentru un microcredit online!

Cine poate lua un microcredit urgent?

O caracteristică distinctivă a companiilor de microcredit este loialitatea față de toți clienții. Toată lumea poate obține urgent un microcredit online, pe care banca nu îl poate garanta. Companiile furnizează cardului următoarele tipuri de microcredite:

 • microcredite pentru angajații cu statut informal;
 • microcredite pentru freelanceri;
 • microcredite pentru gospodine;
 • microcredite pentru pensionari;
 • microcredite pentru studenți.

Avantajele microcreditelor online

Companiile sunt deschise 24/7. Deoarece decizia de a emite un microcredit online este luată automat de sistem, vă puteți înregistra în sistem și puteți solicita un microcredit online în orice moment al zilei sau al nopții.

Printre principalele avantaje:

 • capacitatea de a plasa o aplicație de oriunde din Moldova utilizând un computer, smartphone sau tabletă;
 • nu necesită numeroase certificate, gajuri și garanți;
 • întregul proces online — de la înregistrarea pe site până la semnarea unui acord și primirea de bani pe card;
 • capacitatea de a rambursa un microcredit într-un mod convenabil pentru dvs.;
 • rata dobânzii individuale pentru fiecare client, în funcție de calitatea istoricului de credit. Cu cât istoricul creditelor este mai bun, cu atât rata dobânzii este mai mică;
 • un program bonus care vă permite să rambursați împrumuturile și dobânzile folosind puncte bonus;
 • program de loialitate care vă permite să măriți suma microcreditelor ulterioare.

Puteți primi microcredite urgente pe un card în orice oraș al Moldovei non-stop. Obținerea unui microcredit rapid și cu un interes mic este profitabilă și convenabilă pentru toată lumea. Nu veți pierde nimic, dar nu ratați ocazia de a obține ceea ce doriți. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, deși este ușor să obțineți bani pe Internet, trebuie întotdeauna să vă îndepliniți obligațiile. Acest lucru vă va ajuta să realizați disciplina financiară, să obțineți un istoric de credit bun și să scăpați pentru totdeauna de problemele financiare viitoare.