Împrumut fără dobândă: în ce condiții puteți obține bani

Mulți cetățeni se confruntă cu o situație în care fondurile sunt urgent necesare, deoarece nimeni nu este imun la situații neprevăzute. Desigur, puteți încerca să împrumutați bani de la prieteni, cu toate acestea, acest lucru necesită mult timp și efort și trebuie să explicați motivul, ceea ce nu este întotdeauna convenabil. Prin urmare, cea mai bună cale de ieșire este serviciile online care, fără garanții, garanți și explicații, sunt gata să furnizeze suma necesară, iar unele dintre ele oferă împrumuturi fără dobândă.

Caracteristicile unui împrumut fără dobândă

Multe organizații financiare care oferă împrumuturi online oferă oferirea unui card de credit fără dobândă și nu există nicio înșelăciune în acest sens. Dimpotrivă, un astfel de serviciu este benefic atât pentru o persoană care are nevoie de bani, cât și pentru o companie financiară. Un împrumut fără dobândă este acordat în anumite condiții: 

  • se acordă o singură dată unei persoane care a depus prima cerere la o instituție financiară;
  •  valoarea împrumutului este stabilită de conducerea serviciului; 
  • poate exista o limită de timp în care puteți folosi banii gratuit.

De exemplu, pentru primele 14 sau 30 de zile, nu se percepe nicio dobândă pentru suma împrumutului; dacă împrumutul fără dobândă nu este rambursat la timp, clientul va fi obligat să plătească o rată a dobânzii destul de mare pentru întreaga perioadă de utilizare a împrumutului, plus amenzi și comisioane de întârziere, care se stabilesc automat din prima zi de întârziere. Astfel, o companie financiară va putea atrage noi clienți, iar o persoană va lua un împrumut fără dobândă și va rezolva dificultățile financiare.

Reguli de înregistrare

De asemenea, este ușor și rapid să aplicați un împrumut fără dobândă online, procedura este similară cu cea care se aplică atunci când solicitați un împrumut obișnuit pe un card bancar. Pentru a face acest lucru, trebuie să: 

  • vă înregistrați la serviciul online selectat; 
  • completați formularul introducând pașaportul și datele codului de identificare, numărul de telefon și numărul cardului bancar ucrainean; 
  • așteptați un mesaj SMS cu un cod de confirmare; 
  • Introdu codul. 

După introducerea codului de confirmare în baza de date, banii vor fi transferați pe cardul bancar în câteva minute. După cum arată practica, serviciile care emit un prim împrumut fără dobândă, ulterior, atunci când un client solicită un nou împrumut, furnizează acest serviciu la o rată de dobândă regulată și destul de mare. Serviciul de împrumut online oferă primele și următoarele împrumuturi la o rată a dobânzii care este cu un ordin de mărime mai mic decât media pieței. În plus, spre deosebire de alte servicii online care oferă tuturor clienților aceeași rată a dobânzii, serviciul online oferă o rată individuală a dobânzii fiecărui client, în funcție de calitatea istoricului lor de credit. Cu cât este mai mare calitatea istoricului creditului, cu atât este mai mică rata dobânzii și cu atât este mai mare suma împrumutului. Odată cu rambursarea la timp a împrumutului, limita de credit pentru împrumuturile ulterioare crește.