Împrumut fără angajare oficială

Microcreditul este un serviciu popular în Moldova, mii de compatrioți l-au folosit. Pentru a primi bani pe credit, sunt necesare documente de bază — un pașaport și un număr de identificare, procesul de procesare și examinare a unei cereri durează câteva minute, organizațiile financiare funcționează online 24/7. Pentru cei care doresc să știe dacă este posibil să încheie un împrumut fără angajare formală, răspunsul este neechivoc — da. În companiile de microfinanțare, aceștia apreciază și tratează loial fiecare client, acordă împrumuturi fără certificat de venit, garanție, garant.

Pe site-ul MFO, puteți solicita și obține un împrumut fără angajare oficială în Moldova. Cei care decid să folosească serviciile unei astfel de companii pentru prima dată se pot aștepta să primească un mic împrumut urgent. Odată cu îndeplinirea la timp a obligațiilor, valoarea și durata împrumutului cresc.

Este realist să obțineți un împrumut fără angajare în Moldova?

Mulți cetățeni încearcă să afle care bancă acordă un împrumut fără angajare oficială în Moldova. Cu toate acestea, pentru a solicita un împrumut de la o bancă, pe lângă documentele de bază, pașaportul și codul de identificare, trebuie să furnizați un certificat de la locul de muncă pentru salarii. În plus, în funcție de valoarea împrumutului, pot fi necesare garanții și garanți. Este nevoie de mult mai mult timp pentru a lua în considerare cererea la bancă, dacă răspunsul este negativ, nimeni nu explică motivele refuzului. Deci, vă puteți petrece timpul și energia personală și puteți ajunge fără suma necesară.

În ciuda faptului că organizațiile de microfinanțare stabilesc o rată a dobânzii mai mare, procesul de obținere și primire a banilor împrumutați durează câteva minute. O rată ridicată a comisioanelor este asociată cu riscuri ridicate pentru companii:

 • banii sunt furnizați în câteva minute, online;
 • este necesar un pachet minim de documente;
 • atitudinea loială față de clienți, pensionari, studenți, șomeri și alte categorii de cetățeni pot primi fonduri.

Prin urmare, atunci când fondurile sunt urgente și există o oportunitate reală de a solicita și de a primi un împrumut fără confirmarea angajării, dimensiunea comisiei nu este un obstacol în rezolvarea dificultăților financiare.

Procedura de procesare a creditului

Pentru a utiliza serviciile serviciului online, trebuie să:

 • să fii cetățean adult al Moldovei;
 • pe lângă documentele de bază, aveți un card bancar al unei instituții interne, un telefon mobil și acces la Internet.

Pentru a obține un împrumut fără angajare oficială, trebuie să:

 • înregistrați-vă pe site-ul companiei;
 • alege tipul creditului, suma, termenul creditului;
 • faceți cunoștință cu mărimea comisionului și data rambursării (efectuarea unei plăți lunare);
 • atunci trebuie să completați o cerere, indicând datele cu caracter personal;
 • introduceți datele cardului bancar, treceți prin verificare;
 • trimiteți o cerere spre examinare.

Dacă decizia este pozitivă, este necesar să se semneze un acord folosind un cod care merge la numărul de telefon mobil, după care fondurile sunt transferate pe card. În timpul procesului de înregistrare, este important să introduceți informații fiabile, să evitați greșelile și să verificați valabilitatea cardului bancar. Acesta trebuie să fie valabil pe toată durata împrumutului.

Cine poate beneficia de împrumuturi fără angajare oficială?

Astăzi, cetățenii adulți ai Republicii Moldova care au reședința permanentă pe teritoriul său pot deveni clienți ai unei companii de microfinanțare și pot contracta un împrumut fără angajare oficială. Pentru a nu primi un refuz la cerere, pașaportul trebuie să aibă un loc de înregistrare, dacă un potențial client locuiește la o altă adresă, aceste informații sunt introduse la completarea chestionarului. Absența unui loc de muncă oficial nu este un motiv de refuz.

Experiența arată că un împrumut online pe un card fără angajare poate fi emis și primit:

 • tineret adult;
 • elevi;
 • cetățeni cu statut de șomer;
 • gospodine;
 • oameni care lucrează fără înregistrare oficială.

Companiile de microcredit oferă, de asemenea, împrumuturi cetățenilor cu antecedente de credit deteriorate anterior, în timp ce la primul contact se pot aștepta să primească un mic împrumut urgent și, dacă datoria este rambursată la timp, puteți obține un împrumut pentru o sumă mai mare, la o dobândă mică.