Împrumut fără a pleca de acasă

Fiecare persoană are dificultăți financiare din când în când. La urma urmei, nimeni nu este imun la cumpărături neașteptate, la invitații de a pleca în vacanță, la sosirea banală a oaspeților. Pentru cei care nu știu de unde să obțină bani din confortul casei lor, puteți folosi mai multe metode. De exemplu, sunați la prieteni sau cunoștințe, în timp ce vă pregătiți să explicați motivul dificultăților, răspundeți la multe întrebări. De asemenea, puteți contacta o bancă sau puteți utiliza serviciile companiilor de microfinanțare. Experiența arată că este rar ca cei dragi să devină împrumutați. Mulți oameni de astăzi nu păstrează bani de rezervă acasă. Pentru a obține un împrumut de la o bancă, va trebui să colectați un pachet de documente, inclusiv un certificat de salariu. În același timp, nu există nicio garanție că cererea de împrumut va fi aprobată.

Companiile financiare care oferă fonduri pentru o perioadă scurtă de timp reprezintă o adevărată oportunitate de a solicita un împrumut online pe un card fără a pleca de acasă. În același timp, nu trebuie să pierdeți timpul personal, să pregătiți documente suplimentare, să aveți un depozit sau să căutați garanți. Deci, pentru a obține un împrumut, trebuie să aveți:

 • pașaport;
 • un număr de identificare;
 • card bancar;
 • telefon mobil;
 • acces la internet

De ce este mai bine să obțineți un împrumut fără să vă părăsiți casa?

Mii de cetățeni au folosit serviciile companiilor de microfinanțare. Este posibil să faceți un împrumut online rapid pe un card fără a pleca de acasă, non-stop, în zilele de sărbătoare și în weekend. Indiferent de momentul înregistrării cererii, fondurile sunt transferate pe un card bancar în câteva minute după un răspuns pozitiv. Acest lucru devine posibil datorită faptului că aplicația este considerată de sistem în mod automat.

Spre deosebire de instituțiile bancare, IFM apreciază și tratează fiecare client în mod loial. Împrumutarea de bani pe un card fără a pleca de acasă se poate face nu numai de persoanele cu un venit constant constant, ci și de:

 • pensionari;
 • elevi;
 • şomerii;
 • persoane cu dizabilități;
 • gospodine etc.

În companiile de microcredit, puteți solicita și primi bani pentru nevoile consumatorilor în decurs de jumătate de oră. Potențialilor împrumutători li se oferă condiții favorabile:

 • capacitatea de a alege independent suma și termenul împrumutului;
 • capacitatea de a rambursa obligațiile înainte de termen prin plata unui comision pentru zilele reale de utilizare a banilor;
 • posibilitatea de a prelungi online termenul contractului dacă nu este posibilă efectuarea unei plăți obligatorii.

Pentru fiecare client se stabilește o rată individuală a dobânzii. Depinde de calitatea istoricului dvs. de credit.

De ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut fără a părăsi casa?

Orice cetățean adult al Republicii Moldova care are reședința permanentă în țară poate solicita un împrumut fără a părăsi casa. Pentru a nu primi o respingere a cererii, trebuie să aveți un pașaport intern și un număr de identificare. De asemenea, aveți nevoie de un card bancar emis pe numele debitorului, un telefon mobil.

Pentru a obține bani pe credit fără a părăsi casa, aveți nevoie de:

 • inregistreaza-te pe site;
 • alege suma, termenul creditului;
 • completează un chestionar;
 • introduceți datele cardului bancar, treceți prin verificare;
 • trimiteți o cerere spre examinare.

Dacă decizia este pozitivă, se semnează un contract de împrumut, după care fondurile sunt transferate pe card. Rata de respingere este mică, dar se întâmplă. Cetățenii pot primi un refuz de a emite fonduri:

 • sub vârsta majoratului;
 • cine nu a indicat datele lor;
 • având obligații restante sau restante cu alte IFM.

Când completați cererea, este important să nu faceți greșeli gramaticale. Sistemul verifică automat datele personale și fiecare greșeală este percepută ca o înșelăciune, ceea ce generează automat un refuz.

Cum se rambursează un împrumut fără a pleca de acasă?

Achitarea unui împrumut este la fel de ușoară ca și solicitarea acestuia. Pentru confortul clienților, sunt oferite mai multe metode. Puteți rambursa împrumutul fără să vă lăsați de acasă în contul dvs. personal. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați cardul pe care au fost transferate fondurile. Dacă trebuie să utilizați un alt card, trebuie să parcurgeți procesul de verificare. Banii sunt creditați instantaneu în cont, serviciul este gratuit. Puteți rambursa un împrumut online fără a părăsi casa dvs. în contul personal online al băncii care a emis cardul. În plus, este posibil să plătiți împrumutul în numerar. 

Acest lucru se poate face în multe supermarketuri folosind terminalele. În același timp, este necesar să se ia în considerare faptul că un comision este reținut pentru serviciu și, pentru a evita o datorie, este necesar să aveți o rezervă de fonduri și să păstrați chitanța de plată. Numerarul, la rambursarea unui împrumut online, este acceptat de toate casele de numerar ale băncilor. În acest caz, un comision este, de asemenea, reținut și trebuie să aveți detaliile cu dvs. Cu această metodă, fondurile nu sunt creditate instantaneu în cont, prin urmare, pentru a evita datoriile, este necesar să plătiți în avans.