Împrumut de consum

Un împrumut de consum vă permite să rezolvați problemele financiare actuale și, datorită serviciilor online, îl puteți obține rapid în orice moment al zilei.

Procesul de împrumut de consum

Astăzi, aproape orice cetățean adult al Moldovei poate obține un împrumut de consum. Acest serviciu este disponibil pentru multe servicii care funcționează non-stop, șapte zile pe săptămână și de sărbători. Procesul de înregistrare durează câteva minute, iar după aprobarea cererii, fondurile sunt transferate pe un card bancar. IFM oferă asistență financiară fără dovezi de venit, garanți sau garanții. Pentru a obține un împrumut în scopuri de consum, trebuie să faceți următoarele:

  • inregistreaza-te pe site;
  • completați formularul propus, indicând datele personale, numărul de telefon;
  • indicați numărul cardului dvs. de plastic Visa sau MasterCard al oricărei bănci din Moldova;
  • alegeți tipul de împrumut, suma necesară și termenul;
  • confirmați cererea.

Aplicația este analizată în câteva minute, după care un mesaj SMS cu un cod de activare este trimis la numărul de telefon, care trebuie introdus pentru a vă confirma acțiunile și a transfera bani. Când se analizează cererea depusă, se studiază solvabilitatea și istoricul creditelor unei persoane, se oferă cea mai favorabilă rată a dobânzii. Serviciile de creditare online apreciază fiecare client, prin urmare, oferă împrumuturi de consum persoanelor cu antecedente de credit slabe. Și cu rambursarea în timp util sau anticipat, puteți conta pe o scădere a ratei dobânzii și o creștere a sumei împrumutului. Fiecare client are un program de loialitate, datorită căruia, la contactele repetate, se asigură o rată a dobânzii mai mică.

Tipuri de împrumuturi de consum

Condițiile pentru un împrumut de consum sunt următoarele: un împrumut urgent prevede plata dobânzii la sfârșitul termenului, iar plata obligatorie și dobânzile pentru utilizarea unui împrumut rezonabil sunt plătite lunar, la momentul convenit. La trimiterea unei cereri, fiecare client poate folosi un calculator virtual și poate calcula rata dobânzii, suma plății lunare, pe baza sumei totale și a perioadei de utilizare. Serviciile oferă cele mai favorabile condiții de creditare din Moldova. Dacă este imposibil să efectuați o plată obligatorie, puteți solicita o amânare, fără amendă și penalizare. Și nu numai cetățenii care lucrează pot obține un împrumut, ci și pensionarii, studenții și șomerii.