Împrumut cu istoric de credit negativ

Există situații în care circumstanțele se dezvoltă în așa fel încât o persoană responsabilă și decentă nu poate rambursa la timp un împrumut de la o bancă. Și nimeni nu este imun la acest lucru. Prin urmare — istoricul de credit slab al împrumutatului și problemele ulterioare cu emiterea de împrumuturi bancare. Contractarea unui împrumut cu un istoric de credit slab este disponibilă de la organizațiile de microfinanțare.

Care sunt condițiile pentru împrumuturile cu istoric de credit negativ?

Aproape fiecare cetățean adult al Moldovei va putea solicita un împrumut cu antecedente de credit slabe. În cazul rambursării premature a unui împrumut cu o întârziere de până la 5 zile, IFM nu înscriu pe lista neagră clienții. Dacă achitați plățile la timp, acestea măresc suma împrumutului ulterior, iar îmbunătățirea calității istoricului dvs. de credit va reduce rata dobânzii pentru împrumuturile ulterioare. Astfel, plătind datoriile la timp, primiți beneficii sub formă de dobânzi reduse pentru utilizarea serviciului și o sumă sporită a împrumutului ulterior.

Este urgent nevoie de un împrumut cu o istorie proastă: ce să faci?

Dacă aveți nevoie urgentă de bani înainte de salariu sau pentru a refinanța datoriile, pentru a începe cooperarea, trebuie să vă înregistrați pe site-ul companiei de microcredit. Pentru a solicita un împrumut online pe un card bancar, atunci se completează un chestionar în care vă indicați datele personale. După ce ați conectat cardul bancar la contul dvs. personal, trebuie doar să completați o cerere de împrumut, indicând suma și durata împrumutului. Sliderele speciale de pe calculatorul online vă vor ajuta să alegeți scadența și suma împrumutului. După specificarea numerelor necesare, va trebui să faceți clic pe butonul „Confirmare”. Cererea este procesată automat și, dacă datele sunt fiabile, împrumutul online va fi aprobat. Banii vor fi creditați instantaneu pe card.

Cine primește împrumuturi cu istoric de credit negativ?

Chiar dacă aveți nevoie urgentă de bani cu un istoric de credit slab, dar nu lucrați oficial, o IFM vă poate întâlni la jumătate și vă poate împrumuta bani. Astfel, următoarele tipuri de împrumuturi sunt oferite online pentru un card cu un istoric de credit negativ:

  • împrumuturi cu istoric de credit slab pentru șomeri;
  • împrumuturi cu istoric de credit slab pentru pensionari;
  • împrumuturi cu istoric de credit slab pentru studenți;
  • împrumuturi cu istoric de credit slab pentru gospodine;
  • împrumuturi cu istoric de credit slab pentru freelanceri. 

Trebuie remarcat faptul că niciun serviciu de microcredit nu garantează 100% emiterea de microcredite unui împrumutat cu un istoric de credit slab. Când se analizează calitatea istoricului de credit, algoritmul sistemului admite anumite calități negative ale istoricului de credit, dar acest lucru nu înseamnă că împrumuturile cu istoric de credit slab sunt emise în orice caz.

Cum se rambursează un împrumut online?

Puteți rambursa împrumutul în modul cel mai convenabil pentru dvs. În cazul rambursării anticipate a plății, puteți plăti împrumutul în aceleași moduri. În acest caz, valoarea dobânzii va fi mai mică decât cea prevăzută anterior. La urma urmei, plătiți doar pentru timpul efectiv de utilizare a împrumutului, iar dobânda se percepe pentru fiecare zi individuală.

Care sunt avantajele împrumuturilor online?

Avantajele de a lucra cu un serviciu de împrumut online sunt evidente: puteți împrumuta bani cu un istoric de credit slab. Împrumuturile online sunt emise pe un card bancar non-stop.

Împrumuturile sunt oferite cu o rată a dobânzii redusă, care este stabilită individual pentru fiecare client.

Soluție de plată rapidă și transfer instantaneu de bani pe card.