Este posibil ca un student să ia un împrumut online pe un card

Studenților le lipsește adesea fonduri. Mai ales când activitățile lor de „muncă” au loc departe de părinți, într-un alt oraș. Bursele de astăzi pot satisface nevoile nutriționale ale unei persoane sănătoase timp de 1 săptămână. În plus, tinerii trebuie să cheltuiască bani pentru studii (cumpărarea de cărți, pixuri, caiete), călătorii, haine, facturi la utilități într-un cămin sau spațiu locativ închiriat. Și acesta este doar minimul. Dar ce trebuie făcut atunci când fondurile se epuizează? Pot lua un împrumut studențesc online?

A da sau a nu da: ce spun băncile

Și, deși există o clauză în legislație care prevede dreptul tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani să primească împrumuturi de la instituțiile financiare ale țării, în unele cazuri studenților care nu lucrează oficial li se vor refuza împrumuturi în multe instituții financiare. Care este motivul pentru aceasta? Cu o lipsă de fonduri pentru a plăti organismul și dobânzi la împrumut; modalități complexe de colectare a datoriilor; băncile nu vor să-și asume încă o dată responsabilitatea pentru relațiile cu debitorii.

De unde să obțineți un împrumut de la 18 ani?

Există mai multe alte modalități de a împrumuta bani de la studenți. Acestea includ:

  • Casa de amanet. În acest caz, domnișoara va trebui să garanteze o anumită valoare (aur, argint sau echipament) pentru o anumită perioadă. Dar există o nuanță semnificativă — dacă nu puteți obține suma de plătit pentru un astfel de împrumut la timp sau nu puteți reînnoi contractul la timp, veți pierde micul dvs. lucru valoros.
  • Ajutor de la un prieten. Puteți încerca să împrumutați bani de la un prieten. Dar un prieten nu are întotdeauna suma necesară. În plus, este posibil ca această opțiune să nu fie pe deplin convenabilă și adecvată.
  • Companii online care emit împrumuturi pe internet. Unele organizații specializate în microcredite nu aprobă întotdeauna împrumuturile acordate studenților. Acest lucru se datorează în principal faptului că acestea din urmă nu își pot confirma solvabilitatea. Cu toate acestea, cel mai adesea în astfel de organizații există întotdeauna șanse pentru împrumuturi studențești. Pentru a obține un împrumut online, studenții au nevoie doar de un card bancar, la care, conform regulilor, va fi transferată suma de bani. Depinde de el să decidă care să primească un împrumut pentru un student. Alegerea depinde întotdeauna de împrumutat. Dar, ascultând sfaturile unui expert, este mai bine să solicitați cel mai simplu și mai puțin sigur împrumut pe internet.

Împrumut de la 18 ani: procedura de înregistrare

Spre deosebire de multe instituții financiare, IFM nu solicită clienților să fie prezenți personal atunci când primesc un împrumut. Emit împrumuturi fără certificate de venit, fără garanți și garanții. În acest caz, un serviciu convenabil necesită doar acces la internet. Și, de asemenea, va fi necesar să aveți „la îndemână” datele personale ale pașaportului și TIN.

În primul rând, împrumutatul trebuie să se înregistreze pe site și să completeze un chestionar, indicând datele sale. Indicați cardul bancar pentru care doriți să primiți un împrumut online. Indicați doar cardul dvs. și în niciun caz nu indicați cardurile cunoscuților, prietenilor, rudelor. Pentru aceasta, puteți fi blocat în sistem pentru totdeauna. După aceea, trebuie să solicitați un împrumut selectând tipul împrumutului, suma și termenul pe calculatorul online și făcând clic pe butonul Confirmare.

Așteptați ca sistemul să decidă asupra cererii dvs. Decizia este luată automat de sistem în decurs de 5 minute. Dacă sunteți de acord cu condițiile împrumutului, confirmați-vă consimțământul făcând clic pe butonul Confirmați și semnați contractul de împrumut folosind un cod SMS pe care sistemul îl va trimite pe telefonul dvs. mobil.

Avantajele împrumuturilor online pentru studenți

  • posibilitatea de a lua un împrumut de la vârsta de 18 ani;
  • viteză mare de analiză a aplicației;
  • nu o sumă inițială mică a împrumutului pentru noii clienți;
  • capacitatea de a crește suma împrumutului ulterior cu rambursarea la timp a împrumutului fără întârzieri;
  • un program bonus care vă permite să rambursați împrumuturile folosind puncte bonus;
  • rambursarea împrumutului în orice mod convenabil.