Credit online instantaneu pe card

Aveți nevoie urgentă de bani? Căutați pe cineva care să vă ofere un împrumut urgent online? O organizație de microfinanțare vă va ajuta să vă rezolvați problema financiară!

De ce aveți nevoie pentru a obține un împrumut pe un card?

Pentru a obține fonduri urgente datorate, veți avea nevoie de următoarele documente:

 • Pașaportul unui cetățean al Moldovei.
 • Cod de identificare.
 • Un card bancar valabil Visa sau MasterCard.
 • În plus, în momentul împrumutului, împrumutatul trebuie să aibă cel puțin 18 ani.

Credit online instant pe un card bancar: algoritm de procesare

Procedura pentru înregistrarea rapidă a unui împrumut online este următoarea: parcurgeți o înregistrare rapidă pe site-ul nostru web, oferind o fotografie personală, datele pașaportului și codul; apoi indicați cardul bancar pentru care doriți să obțineți un împrumut online; apoi solicitați un împrumut, indicând tipul de împrumut, suma și termenul; acum trebuie să vă confirmați acordul cu condițiile împrumutului și să semnați contractul de împrumut cu un cod SMS; primiți instantaneu un transfer de fonduri și utilizați efectiv un împrumut.

Împrumut urgent de card online: cât de repede?

Transferul de fonduri în sine poate dura 1-2 minute. Sistemul petrece până la 5 minute procesând o nouă aplicație în modul automat. Drept urmare, un împrumut online instant costă împrumutatului 15-20 de minute de așteptare, ținând cont de timpul necesar pentru a completa un formular de cerere online. În cazurile în care a trecut mai mult timp pentru obținerea unui împrumut și fondurile nu au fost creditate în cont, puteți contacta linia noastră de asistență. Există momente în care întârzierea transferului este asociată cu activitatea anumitor bănci. În astfel de cazuri, experții determină cauza și sugerează când să se aștepte un răspuns.

Unde puteți obține rapid un împrumut expres pe card

În total, există 2 tipuri de organizații financiare în țara noastră care sunt specializate în microcredite. Munca lor diferă prin metodele de emitere a împrumuturilor. Acestea includ:

 • Companii online. Organizațiile sunt angajate în transferul de microcredite pe un card bancar. Întreaga procedură de împrumut are loc în modul auto-online. Acest serviciu economisește semnificativ timp pentru fiecare client.
 • Companii offline. Organizații specializate în împrumuturi cu prezența personală a împrumutatului la unul dintre punctele lor de emitere a împrumutului. Procedura pentru obținerea rapidă a unui astfel de împrumut durează de la 30 de minute la 1 oră.
 • Există, de asemenea, companii „hibrizi” — organizații care mai întâi necesită prezență personală, dar după completarea primei cereri, puteți împrumuta bani de la acestea prin Internet, deoarece toate datele documentelor dvs. sunt deja în baza de date a companiei.

Cine poate solicita un card de credit fără un certificat de venit?

IFM nu impun cerințe stricte clienților lor. Acestea nu necesită un certificat de venit și recomandarea garanților. De asemenea, nu sunt interesați de scopul micului dvs. împrumut, care poate fi necesar atât pentru achiziționarea urgentă a unui telefon mobil, cât și pentru o călătorie de cumpărături. Prin urmare, dacă aveți nevoie urgentă de bani împrumutați și aveți peste 18 ani, atunci cel mai probabil împrumutul va fi acordat. Puteți emite rapid un mini împrumut în compania:

 • student;
 • un specialist care lucrează la distanță;
 • o gospodină sau o mamă în concediu de maternitate;
 • pensionar;
 • un angajat care lucrează oficial sau informal.