Zeci de oameni s-au adunat in fata Judecatoriei Soroca, acolo, unde urmeaza sa fie adus individul de 22 de ani, suspectat de dublu omor
Zeci de oameni s-au adunat in fata Judecatoriei Soroca, acolo, unde urmeaza sa fie adus individul de 22 de ani, suspectat de dublu omor

Individul de 22 de ani, suspectat de dublu omor urmeaza sa fie adus in fata judeatorilor. Intre timp, zeci de oameni s-au adunat in fata judecatoriei si protesteaza.

UPDATE 15:05. Manifestantii le cer explicatii politistilor

Tanarul de 22 de ani suspectat de omorul femeii de 42 de ani si a fiicei sale de 15 ani va fi adus in fata judecatorilor.

5b6d8a0666279.jpg

5b6d8a06d17fa.jpg

Barbatul banuit de omorul femeii de 42 de ani si a fiicei sale de 15 ani a fost retinut marti, dupa ce un trecator a observat ramasitele unui cadavru carbonizat intr-o padure din apropierea satului Dumbraveni, Soroca. La doua zile dupa ce au fost alertati, oamenii legii au depistat alte oseminte, la o distanta de 1 km de primul cadavru.

Din declaratiile banuitului, cele doua se indreptau spre Soroca, iar el s-a oferit sa le duca la destinatie. Pe drum insa s-a iscat o cearta, iar femeile au reusit sa sara din masina. Tanarul a coborat si le-a urmarit pana in padure. Apoi, le-a prins si le-a batut pana  si-au pierdut cunostinta.

Suspectul de 22 de ani a povestit politistilor pas cu pas cum a savarsit dublul omor.

In timpul audierilor tanarul a recunoscut o alta crima comisa in 2012, pe cand avea doar 16 ani. Suspectul impreuna cu o minora de 15 ani mergeau pe bicicleta, iar la un moment dat fata a cazut. Vazand ca nu da semne de viata, acesta sustine ca s-a speriat si a aruncat-o in iaz. Ambele crime au fost comise in apropierea aceleiasi localitati.

Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore si risca detentie pe viata. Cele doua femei, mama si fiica au disparut pe data de 2 iulie, cand se indreptau spre Soroca pentru a cersi.