Un bebelus a fost omorat de o maimuta care l-a smuls din bratele mamei. Reactia tatalui
Un bebelus a fost omorat de o maimuta care l-a smuls din bratele mamei. Reactia tatalui

Un nou-nascut a fost omorat de o maimuta, dupa ce l-a smuls din bratele mamei, in timp ce femeia il alapta. Incidentul a avut loc intr-un oras din India si este al doilea caz de acest fel din zona, petrecut in ultimele doua luni.

Femeia îşi alăpta bebeluşul în vârstă de 12 zile când animalul a intrat în locuinţa acesteia din oraşul Agra din India, informează DailyMail, care citează Times of India. Maimuţa l-a prins pe bebeluş de gât şi l-a smuls din braţele femeii.

Tatăl băieţelului a declarat unui ziar local că a urmărit maimuţa în speranţa că-şi va salva fiul, însă animalul a lăsat bebeluşul pe acoperişul casei unui vecin, iar intervenţia părinţilor săi a venit prea târziu. Pentru micuţ nu s-a mai putut face nimic.

“Am lăsat uşa deschisă în timp ce soţia mea alăpta bebeluşul. Înainte să-şi dea seama ce se petrece, o maimuţă a intrat în casă, i-a smuls copilul şi a fugit cu el. Am încercat să o prindem, dar nu am reuşit. După un timp, ne-a lăsat copilul pe acoperiş, dar era deja prea târziu. Fiul meu sângera abundent şi nu mai avea puls” a relatat tatăl.

Deşi l-au dus la spital imediat, doctorii nu au mai putut decât să confirme decesul victimei.

Localnicii au povestit că maimuţa încercase, în urmă cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei, să atace o adolescentă de 14 ani.