Traficul rutier spre litoralul romanesc este foarte intens: politistii recomanda rute alternative la A2
Traficul rutier spre litoralul romanesc este foarte intens: politistii recomanda rute alternative la A2

Traficul rutier spre litoralul romanesc este foarte intens, sambata dimineata, politistii recomandandu-le soferilor rute alternative la A2.

Conform Centrului Infotrafic, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti – Constanţa, dar si pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2 (intre Popesti si Pantelimon), scrie News.ro

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca si alte rute catre Constanta, cum ar fi:


-DN2 Bucuresti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Harsova – Constanţa;


-DN3 Bucuresti – Lehliu – Calarasi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa;


-DN3 Bucuresti – Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara – Fetesti – A2 Fetesti – Cernavoda, DN22C Cernavoda – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea ca este posibil sa apara probleme de trafic la staţia de taxare de la Fetesti).

Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa mareasca distanţa de siguranţa in mers, iar daca incheie o coloana de autovehicule, sa puna in funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

Aproape toate locurile de cazare din staţiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanţa de Sfanta Maria, cand vor avea loc si manifestarile de Ziua Marinei, vineri doar cateva hoteluri mai avand oferte “last minute” care incep de la 293 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp si ajung pana la 799 de lei pe noapte, cu ”ultra all inclusive”, la un hotel de patru stele din Mamaia.

Turistii care se vor afla pe litoral in minivacanţa de Sfanta Maria vor putea lua parte la numeroase evenimente - concerte, festivaluri de rock alternativ, festivaluri folk, spectacole de muzica simfonica, dar si la manifestarile de Ziua Marinei.