Prezicerile astrale pentru astăzi, 7 decembrie
Prezicerile astrale pentru astăzi, 7 decembrie
Berbec
 
Ai ocazia să-ţi exprimi sentimentele faţă de cei dragi, prin gesturi, cuvinte sau fără toate acestea, pur şi simplu prin emoţiile împărtăşite. Este o zi a bucuriilor trăite în familie.
 
Taur
 
Te regăseşti în familie, în mediul intim, acolo unde şi problemele se văd aşa cum sunt de fapt, fără exagerări şi temeri care nu îşi au rostul. Profită de atmosfera aceasta caldă pentru a te scutura de griji.
 
Gemeni
 
Nu ai de ce să te opui impulsului de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a comunica simplu şi uşor despre tot ce îţi trece prin cap sau despre ceea ce îi preocupă pe ceilalţi; este un lucru care-ţi face bine.
 
Rac
 
Poţi trece foarte uşor peste dificultăţile care vor apărea la serviciu, dacă îţi schimbi atitudinea care întreţine starea de apăsare, fiindcă aceasta este sursa reală a problemelor. Implică-te, fiindcă altfel îţi arăţi priceperea, calităţile, valoarea.
 
Leu
 
Dorinţa de a te apropia mai mult de cei dragi, dar şi de preocupările care îţi fac plăcere, este elementul-cheie pentru a-ţi face ziua mai frumoasă. Doar de tine depinde!
 
Fecioară
 
Cei din familie au nevoie de o prezenţă puternică, încurajatoare, nu doar de sfaturi deştepte. Va fi mai bine şi pentru tine, dacă accepţi acest rol.
 
Balanţă
 
Simţi nevoia să schimbi felul în care îţi priveşti viitorul, ca să capete culori mai luminoase. E bine că faci asta, mai târziu vei culege roadele a ceea ce sădeşti acum.
 
Scorpion
 
Eşti într-o dispoziţie generoasă, dar există riscul să devii “generos” în gesturi de autoritate sau replici acide la adresa celor care nu dau semne suficiente de supunere. Dacă faci asta, să nu te miri că situaţiile vor degenera.
 
Săgetător
 
Te preocupă viitorul propriu şi este bine să te laşi în voia acestui impuls optimist de reorganizare a propriei vieţi, pe baze mai luminoase.
 
Capricorn
 
Impulsul principal al zilei este unul bun, dar există riscul să-l foloseşti în scopuri egoiste. Dorinţa de a controla totul se poate întoarce împotriva ta, prin tensiunea continuă pe care o generează.
 
Vărsător
 

Persoanele importante din viaţa ta par să-şi amintească cine sunt pentru tine şi ce rol au în viaţa ta. Este bine şi pentru tine, şi pentru ei să încurajezi această atitudine pozitivă.
 
Peşti
 
Îţi găseşti uşor liniştea şi te bucuri de tot ce te înconjoară, semn că ai ajuns la o stare de armonie care se obţine numai dacă adopţi o atitudine corectă faţă de propria viaţă.