Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 aprilie
Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 aprilie
Berbec
 
Este posibil să fii nevoit să suporţi consecinţele unor alegeri greşite, pe care le-ai făcut fără să stai prea mult pe gânduri, doar pentru că aşa ai vrut tu, în acel moment.
 
Taur
 
Pot să apară neplăceri din partea unor persoane cu autoritate sau care au puterea de a decide, iar deciziile lor se reflectă şi în existenţa ta.
 
Gemeni
 
Problemele zilei vin din trecut şi ar fi bine să le tratezi ca atare, cu diplomaţie şi bunăvoinţă. Este posibil ca unii apropiaţi să devină insistenţi, dar ai dreptul de a decide ce discuţi şi ce nu.
 
Rac
 
S-ar putea să te simţi ceva mai liber astăzi, dar să apară o teamă din cauza unor amintiri neplăcute sau a unor situaţii care derivă din trecut.
 
Leu
 
Ar fi de dorit să nu amesteci prezentul cu trecutul, în special în relaţia cu partenerii de cursă lungă, de exemplu în cuplu, acolo unde poate să apară şi o mică furtună.
 
Fecioară
 
Apar consecinţe ale unor decizii luate în mare grabă, pe ultima sută de metri. Pot avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate.
 
Balanţă
 
Se pot desface cele mai complicate noduri legate în trecut, cele care îţi complicau relaţia cu persoanele dragi. Procesul nu e plăcut, dar rezultatele, da.
 
Scorpion
 
Va trebui să suporţi consecinţele unor alegeri greşite care ţi-au diminuat autoritatea asupra membrilor familiei şi i-au îndepărtat pe aceştia.
 
Săgetător
 
Te pot supăra unii dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat, dar numai tu decizi ce vei face cu aceste supărări, le ignori sau te transformi într-o sursă de stres.
 
Capricorn
 
Eşti cu gândul tot la problemele de nerezolvat, în acest moment, deşi ştii că nu îţi foloseşte la nimic. Cei din jur nu vot aprecia aceste preocupări care le umbresc şi lor ziua.
 
Vărsător
 
Neplăcerile pe care le trăieşti astăzi vin din trecut, din alegerile tale, cele care au avut la bază prea mult egoism sau mofturi de moment, la care nu ai vrut să renunţi.
 
Peşti
 
Sunt posibile unele episoade care nu îţi vor fi pe plac, fie pentru că vei fi nevoit să faci eforturi care nu îţi convin sau altceva, cumva împotriva voinţei tale.