Moment jenant la funeraliile lui George Bush. Gestul lui Hillary Clinton fata de Trump
Moment jenant la funeraliile lui George Bush. Gestul lui Hillary Clinton fata de Trump

Moment jenant in timpul funeraliilor de stat, care au avut loc la catedrala nationala din Washington, dedicate fostului presedinte american George Bush Sr. Hillary Clinton l-a ignorant complet pe Donald Trump care s-a asezat la doua scaune distanta.Pe toată durata ceremoniei, fosta contracandidată a lui Trump a privit înainte, ignorându-l complet pe şeful administraţiei de la Casa Albă, scrie Daily Mail.

Imediat după ce şi-au ocupat locurile, Donald Trump a dat mâna doar cu soţii Obama, ignorânu-l pe Bill Clinton, în timp ce Prima Doamnă a respectat eticheta şi i-a salutat pe toţi cei prezenţi.

Printre demnitarii străini prezenţi s-au numărat cancelarul german Angela Merkel, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice şi regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Dar şi John Major, premierul britanic din timpul mandatului lui Bush Senior.

George Walker Bush, şi el fost şef de stat, i-a adus un emoţionant omagiu celui care a fost tatăl lui şi al 41-lea preşedinte al Statelor Unite.

George Bush Jr. “L-am auzit odată spunând: “ar trebui să murim tineri, cât mai târziu cu putinţă.Tatăl meu ştia cum e să mori de tânăr pentru că a fost aproape de sfârşit, de două ori. Când era adolescent, o infecţie cu stafilococ aproape că i-a luat viaţa.


După câţiva ani, era singur în Pacific, pe o plută de salvare, rugându-se să fie salvat de camarazii lui înainte să-l găsească inamicul. Dumnezeu i-a auzit rugăciunile. L-a întors de pe ultimul drum pentri că avea alte planuri cu el.

După slujbă, sicriul cu trupul lui George Bush Senior a fost transportat, cu avionul, în Texas. Joi are loc o nouă ceremonie de adio, iar fostul preşedinte va fi înmormântat la Biblioteca prezidenţială, unde îşi va dormis somnul de veci alături de soţia sa, Barbara, care s-a stins în aprilie.