Moment amuzant cu Trump la G20. A plecat de pe scena si a cerut sa fie scos de acolo
Moment amuzant cu Trump la G20. A plecat de pe scena si a cerut sa fie scos de acolo

Donald Trump a fost extrem de nerbdator sa plece de la summitul G20 din Argentina, dupa cum arata imaginile surprinse de jurnalisti.

Preşedintele Argentinei, Mauricio Macri, a încercat să facă o poză cu Trump pe scenă, însă nu a avut prea mult timp la dispoziţie.

a înregistrat pe preşedintele Americii în timp ce ordonă imediat ”scoateţi-mă de aici”.

În imaginile surprinse de reporteri se vede cum Trump dă mâna cu Macri, îl bate prieteneşte pe umăr, iar apoi se grăbeşte să plece din zonă. Mai mult de atât, un microfon l-a înregistrat pe preşedintele Americii în timp ce ordonă imediat ”scoateţi-mă de aici”.

Gestul l-a dat peste cap pe Mauricio Macri, care a încercat să îl cheme înapoi pe Trump pentru fotografii, dar fără succes. Liderul argentinian a rămas singur pe scenă şi a început să se uite în jur debusolat, moment în care jurnaliştii au izbucnit în râs.

Nu este primul incident amuzant cu Donald Trump la summitul G20. Vineri, în timp ce acelaşi Macri a ţinut în spaniolă discursul de bun venit, preşedintele SUA s-a chinuit să audă traducerea din cască. Apoi, şi-a aruncat casca şi i-a transmis lui Macri că ”te înţeleg mai bine când te aud vorbind în limba ta decât o fac în asta. Dar e în regulă”.