Mandat de arest pe numele unei prinţese saudite, emis la Paris; Ce i-a făcut unui bărbat
Mandat de arest pe numele unei prinţese saudite, emis la Paris; Ce i-a făcut unui bărbat
Poliţia franceză a emis un mandat de arest pe numele prinţesei Hassa bint Salman, sora prinţului saudit Mohammad bin Salman. Femeia este acuzată că i-a spus gărzii sale de corp să lovească un bărbat, care făcea lucrări în apartamentul ei dintr-o zonă rezidenţială din Paris, informează The Guardian.

Victima le-a spus autorităţilor franceze că în anul 2016 efectua lucrări de reparaţie în casă, iar la un moment dat a fotografiat camera în care urma să lucreze. Sora prinţul moştenitor al Arabiei Saudite l-a surprins şi l-a acuzat că făcea poze pentru a le vinde jurnaliştilor. Ulterior, Hassa bint Salman i-a spus gărzii sale de corp să îl lovească pentru fapta sa.

După lovituri, victima a fost obligată să îngenuncheze şi să sărute picioarele prinţesei. Peste câteva ore, bărbatul a fost lăsat să plece, însă i-au fost confiscate lucrurile pe care le deţinea.

Garda de corp a fost acuzată pentru violenţă cu arma, ameninţare cu moartea, furt şi sechestrare. Totodată, şi pe numele prinţesei a fost emis un mandat de arest de către autorităţile franceze.