Este aproape gata de inaugurare. Asa arata acum bradul din PMAN. A fost testat si iluminatul. Silva Radu: Ne apropiem de final
Este aproape gata de inaugurare. Asa arata acum bradul din PMAN. A fost testat si iluminatul. Silva Radu: Ne apropiem de final

Bradul din Piata Marii Adunari Nationale este aproape gata de inaugurare. A fost testat si iluminatul. Silvia Radu a postat pe facebook o poza cu pomul de Craciun.

Primarul interimar, Silvia Radu a declarat pentru Pro TV ca in acest an bradul de Craciun va fi imbodobit cu jucarii din Germania. Ele au fost cumparate angro, sustine Radu.  Deocamdata nu se cunosc costurile totale, spune primarul interimar. 

Ieri dimineata, in centrul capitalei a ajuns bradul din Ucraina, procurat de catre Primarie cu 15 mii de lei. Pomul, despre care autoritatile spuneau ca va fi o surpriza pentru locuitorii capitalei, intrucat va fi cel mai inalt din Moldova a ajuns distrus la Chisinau. Suparata de modul in care arata bradul, Radu le-a cerut muncitorilor sa-l dea jos.

Ea a cumparat, din bani proprii, un alt brad, cel pe care autoritatile l-au ochit inca la inceputul lunii noiembrie. Primarita spune ca a dat pe el 10 mii de lei. Pomul are 19 metri si a fost taiat de pe teritoriul unei foste gradinite din sectorul Botanica al capitalei.

5a2432c5bd774.jpg

Mesajul postat de Silvia Radu pe facebook: