Cei care cauta un loc de munca si-au incercat astazi norocul la targul de joburi, deschis in capitala. Ce oferte propun companiile
Cei care cauta un loc de munca si-au incercat astazi norocul la targul de joburi, deschis in capitala. Ce oferte propun companiile

Cei care cauta un loc de munca si-au incercat astazi norocul la targul de joburi, deschis in capitala. E nevoie de muncitori mai ca in toate domeniile. Companiile propun salarii de la trei mii de lei si mai mult. Cei veniti s-au tot perindat pe la stand-uri, in cautarea unor job-uri, cat mai bine platite.


Curiosi sa vada ce oferte vor gasi, la targ au venit zeci de oameni. Asa ca, de dimineata acolo nu aveai unde sa arunci un ac. Ion Gutu spune ca stie sa faca de toate, iar multe dintre propunerile angajatorilor i-au fost pe plac. 

Pentru a atrage cat mai multi tineri, cei de la SMURD au expus in fata Casei Armatei, acolo unde se desfasoara evenimentul, doua masini speciale. Sunt oferte atractive si pentru cei care vor sa munceasca in armata nationala...dar si in penitenciare.

Locuri vacante sunt in banci, magazine si fabrici, iar angajatorii promit salarii pe masura si conditii bune de munca. Totusi, unii angajatori s-au plans ca o mare parte dintre cei veniti au cautat lefuri cat mai mari si munca mai putina. 

Cei mai multi dintre vizitatori au fost tineri veniti de pe bancile universitatilor ori persoane de varsta a doua. 37 de companii din tara au pus la dispozitie peste 1500 de locuri vacante, din diferite domenii - comert, industrie usoara, medicina, servicii paza si securitate, inginerie si management.