Casa de lux in care locuiesc doi bugetari ai Primariei Chisinau - VIDEO - ZdG.md
Casa de lux in care locuiesc doi bugetari ai Primariei Chisinau - VIDEO - ZdG.md

Mihai Moldovanu, seful Directiei Sanatate din cadrul Primariei Chisinau, locuieste impreuna cu partenera sa, Mihaela Iacob, sefa adjuncta a Directiei generale arhitectura, urbanism si relatii funciare, intr-un imobil de lux de la marginea Chisinaului, dat in exploatare acum doi ani, scrie ZdG.md

Casa este înregistrată pe numele părinţilor pensionari ai Mihaelei Iacob, dar se regăseşte în declaraţiile de avere şi interese ale ambilor funcţionari ai Primăriei.

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 07.45, Mihaela Iacob, şefa adjunctă a Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare din cadrul Primăriei Chişinău, iese din curtea unui imobil de lux amplasat în zona Gării de Sud, la volanul unui automobil Kia Sportage de culoare albă. Peste aproximativ 20 de minute, din aceeaşi curte, la volanul unui Volvo XC 90, iese şi Mihai Moldovanu, şeful Direcţiei Sănătate din cadrul Primăriei Chişinău. Acesta se opreşte în faţa noastră şi ne întreabă dacă aşteptăm pe cineva.

[...]

4608001.jpg

Conform datelor de la Cadastru, imobilul în care acesta locuieşte a fost dat în exploatare în octombrie 2015. În ultimii doi ani, proprietarii au achiziţionat un teren adiacent, amenajându-l cu gazon verde. Casa este înregistra

4608011.jpg

Casa în care locuiesc Mihai Moldovanu şi Mihaela Iacobtă pe numele soţilor Valentin şi Nina Sofroni, părinţii Mihaelei Iacob, ambii pensionari. Casa este una modernă, cu trei niveluri, deşi în datele de la Cadastru este înregistrată cu o suprafaţă de doar 120,2 m.p. Imobilul are o valoare cadastrală de doar 1,2 milioane de lei, în timp ce preţul său de piaţă este de peste cinci milioane de lei. Până la poarta casei în care locuiesc cei doi funcţionari ai Primăriei Chişinău drumul este pavat.


CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD