Alerta cu bomba de la Kiev, din ziua finalei Ligii Campionilor, falsa
Alerta cu bomba de la Kiev, din ziua finalei Ligii Campionilor, falsa

Cele cinci statii de metrou din Kiev care au fost inchise in urma alertei cu bomba au fost redeschise, dupa ce autoritatile au stabilit ca a fost vorba de o alarma falsa.

UPDATE Alerta cu bomba a fost falsă, au anunţat autorităţile ucrainene. Echipajele pirotehnice au verificat cele cinci staţii, evacuate după alertă, nefiind depistat niciun dispozitiv exploziv.

Cinci staţii de metrou au fost închise, în jurul orei 13:00, în Kiev, majoritatea în partea centrală a capitalei, după o alertă cu bombă, relatează presa ucraineană şi Reuters.

Serviciile de securitate ucrainene fac verificări în mai multe staţii de metrou din Kiev după ce au primit alerte în legătură cu o ameninţare cu bombă.

Potrivit poliţiei din Kiev, un bărbat a sunat la ora locală 13:20 anunţând că 5 staţii de metrou vor fi distruse de explozibili. Pasagerii au fost evacuaţi.

Pe pagina de Facebook a metroului din Kiev a apărut următorul mesaj: ”Alerte anonime prin telefon au anunţat bombe în staţiile Dnipro, Hydropark, Livoberezhna, Arsenalna şi Heroiv Dnipra. Acestea au fost închise şi se fac verificări.”

Kiev găzduieşte sâmbătă finala Champions League dintre Liverpool şi Real Madrid.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sâmbătă, 26 mai, 21:45, LIVE la PRO TV!