A inceput impodobirea bradului cumparat de Silvia Radu. Anul acesta se poarta... rosu si argintiu. Cum arata jucariile nemtesti
A inceput impodobirea bradului cumparat de Silvia Radu. Anul acesta se poarta... rosu si argintiu. Cum arata jucariile nemtesti

Primaria capitalei a inceput impodobirea bradului cumparat de Silvia Radu. Pe pomul de Craciun sunt puse jucarii nemtesti de culoare rosie si argintie. Ieri, intr-un mesaj pe facebook, primarita a anuntat ca bradul va fi inaugurat luni seara.Lucrarile sunt in toi, in Piata Marii Adunari Nationale.

5a23c49e7fef2.jpg5a23c49eb29f5.jpg5a23c4a2193d0.jpg5a23c4a29fed3.jpg5a23c4a2d8979.jpg

5a23c4a3200db.jpg

Primarul interimar, Silvia Radu a declarat pentru Pro TV ca in acest an bradul de Craciun va fi imbodobit cu jucarii din Germania. Ele au fost cumparate angro, sustine Radu.  Deocamdata nu se cunosc costurile totale, spune primarul interimar.

Ieri dimineata, in centrul capitalei a ajuns bradul din Ucraina, procurat de catre Primarie cu 15 mii de lei. Pomul, despre care autoritatile spuneau ca va fi o surpriza pentru locuitorii capitalei, intrucat va fi cel mai inalt din Moldova a ajuns distrus la Chisinau. Suparata de modul in care arata bradul, Radu le-a cerut muncitorilor sa-l dea jos. Ea a cumparat, din bani proprii, un alt brad, cel pe care autoritatile l-au ochit inca la inceputul lunii noiembrie.