18 persoane, care nu au unde dormi in urma exploziei din sectorul Rascani, au fost cazate la Spitalul Feroviar, iar alte 3 persoane, raman internate la Spitalul de Urgenta. Pompierii curata si la aceasta ora locuintele afectate
18 persoane, care nu au unde dormi in urma exploziei din sectorul Rascani, au fost cazate la Spitalul Feroviar, iar alte 3 persoane, raman internate la Spitalul de Urgenta. Pompierii curata si la aceasta ora locuintele afectate

Trei persoane, printre care si pompierul ranit in urma exploziei de la Rascani, raman internate la Spitalul de Urgenta. 18 oameni, care nu au unde dormi, pentru ca apartamentele le-au fost deteriorate, au fost cazati la Spitalul Feroviar din capitala. Pompierii continua si in aceasta dimineata sa scoata plitele de beton din locuintele afectate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta pe bulevardul Moscova functioneaza in continuare celula de criza. 100 de reprezentanti ai IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri, dar si membri ai autoritatilor publice locale, se afla acum la fata locului si continua sa scoata plitele de beton stricate care au avariat apartamentele de la etajele 14, 15 si 16 a scarii nr. 6.

Potrivit Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, 18 oameni carora le-au fost afectate apartamentele si nu au unde dormi sunt cazati la Spitalul Feroviar din capitala. Iar la Institutul de Medicina Urgenta mai raman a fi internate 3 persoane traumatizate, dintre care si pompierul care a avut de suferit.

In curtea blocului afectat de explozie, IGSU a instalat un cort, unde oamenii care doresc aduc mancare si haine groase. 

Patru persoane au murit - o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un barbat de 77 de ani si sotia acestuia, iar opt, printre care si un pompier, au fost ranite in urma unei explozii devastatoare produse sambata seara, 6 octombrie, intr-un bloc cu 20 de etaje din sectorul Rascani. Bubuitura a fost atat de puternica incat a distrus trei apartamente, iar bucati de beton au fost aruncate la cativa metri.

In toiul noptii, locatarii speriati au fost evacuati. Preliminar, deflagratia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Printre raniti este si proprietara apartamentului in care s-a produs deflagratia. Femeie de 32 de ani este internata la Institutul de Medicina Urgenta cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, starea ei fiind grava.